IP Telefonie
van Esprit Telecom

Meer flexibiliteit en efficiency tegen lagere kosten

Missie en Visie

Esprit Telecom levert telefonie-, internet- en datadiensten aan zakelijke klanten en non-profitorganisaties. Esprit Telecom maakt gebruik van alle vooraanstaande netwerkproviders en kan daardoor op elke locatie de best passende infrastructuur en bijbehorende diensten leveren.  Met meer dan 100 professionals levert Esprit Telecom een bijdrage aan de bedrijfsvoering van haar klanten met continuiteit en kostenbeheersing als belangrijkste pijlers.

Onze missie

Esprit Telecom is de spraak- en data dienstverlener voor het MKB in Nederland.

Onze visie

De snelle ontwikkeling van ICT mogelijkheden thuis, onderweg en op de werkplek, waarbij een gebruiker altijd ‘on line’ is,  verandert de manier waarop we werken en communiceren.  Dit veranderent consumeergedrag en de daarbij behorende procesverandering in de bedrijfsvoering leidt tot een gewijzigd beeld over ICT.  Mobiele en vaste data- en telecommunicatie versmelten.  Zo ook IT en telecommunicatie waarbij een overgang naar IP-gebaseerde diensten plaats vindt. Bedrijven vinden het steeds lastiger de mogelijkheden te overzien.

Esprit Telecom ondersteunt klanten in hun ontwikkeling met haar dienstenportfolio. Met een uitgebreid dealernetwerk helpt Esprit Telecom bij het maken van keuzes in dit complexe veld. Esprit Telecom is groot genoeg om daarbij een stabiele partner te zijn en tegelijkertijd klein genoeg om snel een passende oplossing te bieden.  Met  de hoge betrouwbaarheid van onze diensten en de eigen klantservice draagt Esprit Telecom zo bij aan het succes van haar klanten.

Wilt u meer infomatie?
Bel 088 0068 170